lördag 5 maj 2012

Kläder, skor & annat bra

Här är det mesta av det jag shoppat in idag + lite andra övriga saker :)

Sommarklänning H&M 99:- , Skor - dom under (skorna är bland annat till skolavslutningen :D)
DinSko 249 kr
Det bästa med skorna är att dom passar till både klänningar, shorts eller vanliga jeans.

Gammal födelsedagspresent, perfekta skor i fejkat ormskinn till sommaren :)
Somrig bh, endast en femtiolapp från H&M
Parfym, 40 kr H&M
Leave in treatment & nagellack H&M

Tröja, H&M 249:- 75 kr

Godmorgon godmorgon godmorgon!

Förvånad över mig själv att jag är uppe såhär tidigt hahah... Men det är för att jag ska iväg till stan nu och fixa lite olika grejor med mor min :) Så det blir alltså stan den här helgen med.
Sen ska vi hälsa på mormor & morfar i Björklinge. Det var längesen nu, vi åker alltid dit på sommaren när det är fint väder eftersom att dom bor precis vid långsjön. Så det kanske blir en liten promenix ner till sjön också :)

Nuuuu rullar vi! Hörs häj (:

syster & jag

fredag 4 maj 2012

Frajdey

Hallå på er! Jag skulle igentligen iväg på bilrally ikväll men jag hoppar över det.
 Ska istället ut på en lång löprunda i duggregnet och sen sätta mig framför tv:n med gissa vad...? Glass såklart! Och hemmagjord chokladsås! :D Sen har jag gjort chokladmuffins med chokladglasyr... mumma... helt ovärd springtur igentligen? ;)

 Annars idag så har jag ätit god sallad med räkor, fetaost, kyckling, spenat, paprika, mango m.m. och ja, haft en vanlig skoldag helt enkelt.
 Får se vad som händer imorgonkväll, hoppas på att nånting dyker upp så att jag inte bara sitter hemma om kvällarna! Däremot så har jag mycket projektarbeten och uppsatser att skriva i helgen som kommer ta mycket tid...

torsdag 3 maj 2012

Grattis pappa!

Idag är det ingen vanlig dag, Bengan fyller ju år! :D Detta inlägg är endast för dig pappa! Så här kommer några rader om varför just du är en sån underbar person...



Jag vet att vi inte träffas så ofta, men du ska veta att du har en stor plats i mitt hjärta
Jag vet inte nån som är så modig som du, du kan göra ungefär vadsomhelst utan att bli det minsta rädd, allt från att åka nedför lapphällarna i ett badkar till att plocka upp folk som ber om skjuts efter vägen. (haha)
Man kan säga att du har både den modiga och tuffa sidan samtidigt som du har den otroligt mjuka och snälla sidan, ja du har allt. 


Jag är så stolt som har dig som pappa, du ställer alltid upp och finns alltid där för en!
Jag älskar dej <3




tisdag 1 maj 2012

När du känner dig dö, köp en korv med brö'

Wazaaaaap?! Hoppas ni alla hade en trevlig valborg igår! Vet att ganska många sitter bakis idag, själv har man träningsvärk ;)

Annars så vaknade jag halv ett idag efter 6 timmars sömn. Sen har jag solat i 4 timmar, i bikini första gången för iår!! :D Bränt mig har jag också gjort ovanligt nog? 
Men det gäller ju att ta vara på solen nu då jag har en förmåga för att lätt bli brun. 

Alldeles strax ska vi grilla kött och äta ute, åh vad jag längtat efter KÖTT ! :)
Sen åker jag till gymmet och kör ett riktigt styrkepass! just kidding... unless... im not? får se hur jag gör, hade inte tänkt mig träna idag igentligen, men jag känner mig så pigg på nått sätt :)


måndag 30 april 2012

VALBORG

Godmorgon världen :D Känner mig så fruktansvärt TAGGAD inför natten som kommer!
Ska vara med och spela på innebandy by night hela natten och bara kötta loss. För er som inte vet vad det är så spelar man innebandy i UV-ljus. Man släcker alltså ner allting och har bara uv-lampor på. Man spelar i reflexvästar. Målen, klubborna och bollen blir också självlysande såklart!

Fram tills dess så händer väl inget speciellt. Ska ut på en promenad med Bine och sen bara förbereda sig inför kvällen/natten.

Ha en bra valborg alla läsare och ta de lugnt där ute! :)

Breakfast! + en knäckemacka med kalkon och 1 rad choklad som jag tog efter detta :]

söndag 29 april 2012

Personliga rekord på gymmet är alltid lika kul!

Vilken härlig schtekar-dag det har varit idag!! :D Solat i ca 3 timmar idag i ett litet hörn där det inte blåser. Sen har jag promenerat en snabbis men det var bara irriterande för jag fick allt hår mitt i fejset somvanligt när det blåser så mkt ute...

Sen åkte jag iväg taggad som sjutton till gymmet! Lyfte strax över 30 kg 2 ggr i rad i bänkpress för första gången, sen gjorde jag 10 pull-ups på raken istället för 7-8 som jag vanligtvis gör. Fett med NICE! :D

Sen ikväll har jag och Bine sett på en film vi hyrt och ätit kvällsfika. Blev mycket kvällsfika kan jag säga, 2 mackor med massa pålägg, 2 äpplen och 2 brownies.. huh... nej men man måste ju ladda upp inför valborg ;)

Utmaning 16. Favoritlivsmedel

Nu var det längesen jag hade en utmaning här på bloggen. Så vi kör en nu! Kanske inte den roligaste men skitsamma.

Mitt favoritlivsmedel är nog fisk. Dels för att det är så fruktansvärt gott & nyttigt. Sen innehåller fet fisk (som lax) mycket viktiga fetter och omega 3. Äter man bra fisk regelbundet så blir man även starkare i styrketräningen enligt ett forskningen :)

Jag gillar nästan all sorters fisk, helst färsk. Det jag gillar mindre är typ ''färdiglagad fisk'' som te.x fiskpinnar, sånt var gott i barndomen men nu är det bara skräpmat för mig :P
Mina favoriter är torskfilé och lax! Sen finns det en haj-sort som jag älskar...